Verhuur vakantiechalet in Putten, voor mensen met een beperking

Op minder dan 3 kilometer van “Putterheijde” bent u in het gezellige centrum van Putten. U kunt er heerlijk winkelen, de winkeliersvereniging organiseert samen met het V.V.V. regelmatig leuke activiteiten.  Op woensdagmorgen wordt een van de grootste markten in de omgeving gehouden. Bij mooi weer kunt u extra genieten op een van de vele terrassen.

Het subtropische Bosbad van Putten heeft een wildwaterbaan, diverse baden, waterglijbaan, restaurant en kanoverhuur.

Er valt genoeg te beleven en te ontdekken in de omgeving. In de bossen en heidevelden, die grenzen aan het vakantiepark zijn goede fiets- en wandelpaden aangelegd. Iets verder westelijk ligt in een polder gebied het Veluwe Randmeer met zandstranden en ligweiden..

De bekende, sfeervolle plaatsen Harderwijk, Ermelo, Barneveld en Garderen liggen op korte afstand van Putten. Iets verder weg vindt u Apeldoorn met Paleis Het Loo en Elburg. Ook Amersfoort is met de auto in een half uurtje bereikbaar.

Natuurlijk zijn er veel meer recreatiemogelijkheden. In het VVV kantoor op het Kerkplein bij de Oude Kerk in het centrum wil men u daar graag over vertellen! U kunt natuurlijk ook op www.vvvputten.nl terecht. Zij hebben daar ook speciale routes voor scootmobielen.

Wilt u een keer met een (elektrische) fiets op pad? Bij Ligtrink 2wielers kunt u reserveren.  Voor u, als  gast van een van onze chalets,  brengt hij ze gratis en haalt ze later ook weer op! Met de inzet van vrijwilligers worden de kosten van het beheer gedrukt. Dat vindt u terug in de huurtarieven. In principe wordt het chalet verhuurd van zaterdag 14.00 uur tot zaterdag 10.00 uur.

Contact

Klik hier voor het
Contact formulier

 

Bellen
Henk Drost
0341-356511
info@aangepastchalet.nl

of bij geen gehoor :

Tineke Vrijenhoek
06-22973600

 

 

Belangrijke adressen

Buitenplaats “Putterheijde”
Oude Prinsenweg 1
3881 PJ Putten
www.putterheijde.nl

 

Ligtrink 2wielers
Verhuur (elektrische) fietsen:
Garderenseweg 5
3882 AH Putten
www.ligtrink2wielers.nl  
0341-740020

 

VVV Putten
Kerkplein 15
3881 BH Putten
www.vvvputten.nl